Brwi

brwi_wiem_o_zdrowiu

Forum -> czy strzyc?

Tytuł:czy strzyc?
Autor:Marian
10.1.2012, 20:29
Fryzjer zawsze mnie pyta czy przystrzyc brwi. Z reguły się nie zgadzam bo potem robią mi się krzaki. Ale może to błąd? I tak mi się zaczynają kręcić.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest kwadratowe: koło czy kwadrat?

brwi_ciekawostki

Ciekawostki

Zdrowie i uroda
Jedną z tajemnic zdrowia i urody jest życie w harmonii z naturą. Nie chodzi jedynie o jedzenie wegetariańskich posiłków, czy unikanie chemicznie ulepszanej żywności, ale życie w zgodzie ze swoim ciałem.

Czy wiesz, że...

Depilacja
Każda z metod depilacji ma swoich przeciwników oraz zwolenników. Wybierając odpowiednią depilację należy się przede wszystkim kierować się swoim dobrem. Trzeba też pamiętać, że to, co może sprawdzić u innych, nie zawsze jest skuteczne dla nas.

Polecamy

Ćwiczenia odchudzające
W przypadku gdy wybieramy sporty odchudzające na pierwszym miejscu stawiamy pływanie. Wystarczy półgodziny dziennie. Dość skuteczną metodą jest bieganie, ale nie trucht, tylko dość szybki bieg.

Archiwum

Metamizol jest jednym z najpowszechniej używanych środków przeciwbólowych. W Polsce znany jest od wielu lat jako preparat o nazwie Pyralgina i stosowany szeroko w leczeniu bólu, także pooperacyjnego. Metamizol jest od wielu dziesięcioleci chętnie wykorzystywany w leczeniu takich objawów stanu zapalnego, jak ból, gorączka oraz bólów trzewnych o charakterze spastycznym. Działanie przeciwgorączkowe metamizolu, związane z hamowaniem syntezy prostaglandyn.