|
Regulacja brwi (agnieszka) |
|
|
Najlepeij jest zaraz po kąpieli. Wtedy pory są otwarte i łatwiej jest wyrywać włoski (więcej...) |
|
|
Brwi niewiem jak to dokładnie opisać :) (krystek) |
|
|
Siema... otóż co sądzicie o "pociętych brwiach" ? (dokładniej chodzi mi o jedną brew) hmmmm trudno to wytłumaczyć ale chodzi mi o coś takiego ala pręgi , mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ... czy sądzicie że to może ładnie wyglądać ? Co do mnie to aktualnie włosy mam koloru popielaty blond i piwne oczy jak myślicie pasowałoby takie coś ? (więcej...) |
|
|
depilacja brwi (Justi) |
|
|
Pewien facet kiedyś ostro skrytykował mnie za depilowanie brwi, powiedział że to piękne jak dziewczyna ma swoje naturalne brwi nawet jeśli prawie zrastają się na nosie to i tak nie powinno się ich ruszać.Jakie jest wasze zdanie?
(więcej...) |
|
|
Wzorki na brwiach (Grazi) |
|
|
Cześć. Ostatnio zamierzam zrobić sobie wzorki na brwiach. W jaki sposób można je sobie zrobić? Przy użyciu pęsety, czy raczej warto udać się do kosmetyczki? (więcej...) |
|
|
co zrobić aby brwi nie odrastały tak szybko (Angelika) |
|
|
Regulacja brwi to świetny zabieg, potrafi odmienić całkowicie wygląd twarzy. Ja często sobie reguluje brwi, ale denerwuje mnie to że tak szybko odrastają. czy są jakieś metody aby wyregulować brwi na stałe? (więcej...) |
|
|
czy strzyc? (Marian) |
|
|
Fryzjer zawsze mnie pyta czy przystrzyc brwi. Z reguły się nie zgadzam bo potem robią mi się krzaki. Ale może to błąd? I tak mi się zaczynają kręcić. (więcej...) |
Zdrowie i uroda
Jedną z tajemnic zdrowia i urody jest życie w harmonii z naturą. Nie chodzi jedynie o jedzenie wegetariańskich posiłków, czy unikanie chemicznie ulepszanej żywności, ale życie w zgodzie ze swoim ciałem.
Depilacja
Każda z metod depilacji ma swoich przeciwników oraz zwolenników. Wybierając odpowiednią depilację należy się przede wszystkim kierować się swoim dobrem. Trzeba też pamiętać, że to, co może sprawdzić u innych, nie zawsze jest skuteczne dla nas.
Ćwiczenia odchudzające
W przypadku gdy wybieramy sporty odchudzające na pierwszym miejscu stawiamy pływanie. Wystarczy półgodziny dziennie. Dość skuteczną metodą jest bieganie, ale nie trucht, tylko dość szybki bieg.